4 ägg
2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 dl potatismjöl
1 dl maizenamjöl
2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 dl potatismjöl
1 dl maizenamjöl
Blanda ihop potatismjöl, maizenamjöl och bakpulver i en bunke.
Vispa ägg och socker poröst. Tänk på att man måste vispa rätt länge för att få det poröst. Jag brukar vispa i 5-10 min.
Tillsätt mjölblandningen och rör om ordentligt.
Klä en form med bakplåtspapper och häll i smeten.
Grädde mitt i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter.
Denna tårtbotten har lätt för att bränna så ett tips är att täcka över kakan med folie eller bakplåtspapper efter halva tiden.
Vispa ägg och socker poröst. Tänk på att man måste vispa rätt länge för att få det poröst. Jag brukar vispa i 5-10 min.
Tillsätt mjölblandningen och rör om ordentligt.
Klä en form med bakplåtspapper och häll i smeten.
Grädde mitt i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter.
Denna tårtbotten har lätt för att bränna så ett tips är att täcka över kakan med folie eller bakplåtspapper efter halva tiden.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar