Pappas pannbiffar:
800 g köttfärs
Salt och peppar
ca 1 dl mjöl
1 msk dijonsenap
1 ägg
1 dl vatten (jag gjorde buljong istället och hade i)
1 msk japansk soja
1 gul lök, finhackad
Gör såhär:
- Blanda köttfärs, salt, peppar och mjöl i en bunke. Låt blandningen stå i några minuter.
- Tillsätt dijonsenap, ägg, soja, vatten och löken och blanda ordentligt.
- Forma till biffar och stek i smör på svag värme under lock en liten stund.
- Lägg sedan biffarna på en plåt klädd i bakplåtspapper och ställ in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
Smaklig måltid!
800 g köttfärs
Salt och peppar
ca 1 dl mjöl
1 msk dijonsenap
1 ägg
1 dl vatten (jag gjorde buljong istället och hade i)
1 msk japansk soja
1 gul lök, finhackad
Gör såhär:
- Blanda köttfärs, salt, peppar och mjöl i en bunke. Låt blandningen stå i några minuter.
- Tillsätt dijonsenap, ägg, soja, vatten och löken och blanda ordentligt.
- Forma till biffar och stek i smör på svag värme under lock en liten stund.
- Lägg sedan biffarna på en plåt klädd i bakplåtspapper och ställ in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar